Berekfürdői gyógyvíz hatásai, Bereki víz, gyógyvíz javallatok

Home » Berekfürdői gyógyvíz hatásai, Bereki víz, gyógyvíz javallatok

Berekfürdői gyógyvíz hatásai

Berekfürdői gyógyvíz hatásai, Bereki víz, gyógyvíz javallatok

Bereki gyógyvíz

 

Bereki gyógyvíz hatásai - bereki víz hatásai

Bereki gyógyvíz hatásainak köszönhetõen az elmúlt évtizedek alatt Berekfürdõ a mozgásszervi betegek Mekkája lett. Akik azonban más (nõgyógyászati, idegrendszeri, vagy egyéb) betegségekben szenvednek, szintén enyhülésre, gyógyulásra lelhetnek a gyógyvíz ereje által és fiziotherápiás kezelések révén. Egyes esetekben még az egyébként igen makacs pikkelysömör is szépen "megadja magát" - a gyógyvíznek köszönhetõen. Az idõk során fogalommá lett "bereki víz" sokakat meggyógyított, és meg is hódított.

Miért Berekfürdőt válasszam?

A Hortobágy mellett a közeli Tisza-tó is rengeteg látnivalót rejt a Berekfürdőre érkezők számára. A tiszavirágzás során minden év júniusában sűrű, csillámló kérészfelhő járja táncát a víztükör fölött

Berekfürdő - Nagykunság Aranya

Berekfürdő még alig száz évvel ez előtt is csak néhány tanyából és pár tucat lakóból állt. Aztán a „Nagykunság aranyának”, a kiváló minőségű gyógyvíznek a felfedezésével a környék ugrásszerűen fejlődni kezdett, és igazi, hamisítatlan alföldi fürdőváros épült itt ki, ami a vadregényes táj ölelésében igazi kis paradicsom lehet a turisták számára.

Családi Apartman szállás közel a fürdőhöz


A Családi Apartman kiváló elhelyezkedésének köszönhetően rövid sétára vagyunk a stranfürdőtől, így a vendégeink könnyedén élvezhetik a fürdő élményét.

Kiváló minőségű gyógyvíz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük